Per 1 juni is Vincent Haringa benoemd als algemeen directeur van de Melanchthon scholengroep, een functie die hij al sinds begin 2021 waarnam. Van harte gefeliciteerd met deze benoeming en veel succes gewenst!

Gert-Jan de Bruin zal op 1 augustus starten als nieuwe conrector vwo bij het Comenius Lyceum Capelle. Gert-Jan is momenteel afdelingsleider op het Alkwin Kollege in Uithoorn. Op het Comenius Lyceum Capelle volgt hij Angeliek van Kampen op. Gefeliciteerd en een goede start gewenst!

Op het Comenius College is Tanja van den Berge gestart als directeur Bedrijfsvoering. Ze laat een vacature achter als manager Huisvesting en Facilitair bij de SSO. Daar start op 1 juli Annemarie Pots. Hartelijke felicitaties aan beiden en veel werkplezier op de nieuwe plek binnen CVO.

Linda Koenis begint op 1 juli als conrector Bedrijfsvoering op het Zuider Gymnasium. Gelukwensen met deze mooie nieuwe uitdaging.

De CVO-beleidsstaf heeft in de afgelopen maanden versterking gekregen in de personen van Robbin ten Bloemendal en Lisette Franchimon.

Robbin houdt zich onder andere bezig met onderwijskwaliteit en Lisette met het thema passend onderwijs.

Afscheid is genomen van Caroline Verboom. Jaren is zij een trouwe spin in het web geweest op het bestuurskantoor. Veel succes in je nieuwe functie bij de Erasmus Universiteit. Ingrid Ruiter vervangt Caroline tijdelijk totdat de vacature is vervuld.

Tot slot heeft Marieke van den Vlekkert een nieuwe uitdaging gevonden als bestuurssecretaris bij Stichting Het Rijnlands Lyceum. Na 12,5 jaar bij CVO een nieuwe uitdaging die haar van harte is gegund.